Tehnična podpora

Kontaktirajte nas in odgovorili bomo na vaša vprašanja.

POTREBUJETE POMOČ STROKOVNJAKA?

PROJEKTANTI/ ARHITEKTI/ APLIKATIVNE REŠITVE

+386 (0)41 544 610 janez.straziscar@fragmat.si

VAŠA VPRAŠANJA LAHKO POŠLJETE TUDI NA E-MAIL:

tehn.info@fragmat.si

Hidroizolacije // Triflex tekoče membrane

Izdelki Triflex se uporabljajo za zanesljivo izvedbo zahtevnih zaključkov in detajlov pri izvedbi bitumenskih hidroizolacij.

Izdelki

PRODETAIL

Tekoča hidroizolacijska membrana ProDetail je izdelana na osnovi PMMA. Katalizator umešan v maso aktivira hitro utrjevanje, delež dodajanja je odvisen od temperature in znaša od 2% do 6%. Večino podlag je najprej potrebno pripraviti z ustreznim osnovnim premazom. ProDetail se lahko aplicira na horizontalne in vertikalne površine. Potrebno je armiranje s Triflex filcem. Poraba mase … Continued

PROFIBRE

Tekoča hidroizolacijska membrana ProFibre je izdelana na osnovi PMMA. Katalizator umešan v maso aktivira hitro utrjevanje, delež dodajanja je odvisen od temperature in znaša od 2% do 6%. Material je svetlo sive barve. Večino podlag je najprej potrebno pripraviti z ustreznim osnovnim premazom. ProFibre ne potrebuje dodatnega armiranja, ker že sama masa vsebuje armirna vlakna. … Continued

FILC

Triflex filc je namenski armirni filc z drobnimi perforacijami za armiranje mase Triflex ProDetail. Širina znaša 105 cm, dolžina zvitka pa 50 m. Pekrivanje segmentov naj znaša 5 cm. Prodajamo ga po tekočem metru.

PRIMER

Cryl Primer 276 se uporablja za betonske podlage. Cryl Primer 222 se uporablja za bitumenske podlage (APP). Poraba je 0,5 kg/m2.

Vedro z merilom

Vedro z merilom od 1 do 6 kg je izdelano iz transparentne umetne mase in se uporablja za pripravo Triflex mešanice po predpisani recepturi brez tehtanja.
Nazaj
    Naprej