Tehnična podpora

Kontaktirajte nas in odgovorili bomo na vaša vprašanja.

POTREBUJETE POMOČ STROKOVNJAKA?

PROJEKTANTI/ ARHITEKTI/ APLIKATIVNE REŠITVE

+386 (0)41 544 610 janez.straziscar@fragmat.si

VAŠA VPRAŠANJA LAHKO POŠLJETE TUDI NA E-MAIL:

tehn.info@fragmat.si

Varstvo osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov

V FRAGMAT TIM d.o.o. z vašimi podatki ravnamo v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov. FRAGMAT TIM d.o.o. kot upravljavec osebnih podatkov posameznikom omogoča, da so seznanjeni z vsemi relevantnimi informacijami, ki se nanašajo na njihove osebne podatke.

FRAGMAT TIM pridobiva osebne podatke posameznikov iz različnih virov. V večini primerov nam jih posamezniki posredujejo neposredno, pridobivamo pa jih tudi na raznih dogodkih, s prijavo na seminarje in na prejemanje novic.

FRAGMAT TIM  osebne podatke hrani in varuje, tako da ne prihaja do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam. V FRAGMAT TIM-u  se zavezujemo, da osebnih podatkov ne bomo posredovali, posodili ali prodali tretji osebi brez predhodnega obvestila in pridobitve vaše privolitve, brez ustreznih primernih zaščitnih ukrepov, ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj v okviru zakonitih pravnih podlag in izbranih namenov.

Nameni obdelave osebnih podatkov

V okviru opravljanja svoje dejavnosti v FRAGMAT TIM  zbiramo in obdelujemo vaše osebne podatke, kadar se prijavite na naše dogodke, nam pošljete vprašanje preko spleta ali na naš naslov. Takrat obdelujemo vaše identifikacijske in osebne kontaktne podatke za namene izvajanja naših storitev.

Preklic privolitve posameznika

Privolitev, ki je dana za namene opredeljene v privolitvi, velja do preklica. Ko posameznik prekliče svojo privolitev, FRAGMAT TIM njegovih podatkov za namene, za katere je podal preklic, ne bo več uporabljal.

Če želi posameznik preklicati privolitev, to lahko stori tako, da preklic pošlje na info@fragmat.si ali v pisni obliki na sedež podjetja, možnost odjave pa je tudi v vsakem elektronskem sporočilu, ki ga bomo poslali. Preklic  privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Pravice strank

FRAGMAT TIM  zagotavlja posameznikom, katerih osebne podatke obdeluje, možnost uresničevanja svojih pravic, in sicer:

  • pravice dostopa do osebnih podatkov, ki so bili zbrani v zvezi z njim;
  • pravice do popravka, da FRAGMAT TIM  brez nepotrebnega odlašanja popravi netočne osebne podatke v zvezi z njim;
  • pravice do izbrisa, da FRAGMAT TIM  brez nepotrebnega odlašanja izbriše osebne podatke v zvezi z njim.

Končne določbe

Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji. Za vse, kar ni urejeno s temi pravili, se uporablja veljavna zakonodaja.