Tehnična podpora

Kontaktirajte nas in odgovorili bomo na vaša vprašanja.

POTREBUJETE POMOČ STROKOVNJAKA?

PROJEKTANTI/ ARHITEKTI/ APLIKATIVNE REŠITVE

+386 (0)41 544 610 janez.straziscar@fragmat.si

VAŠA VPRAŠANJA LAHKO POŠLJETE TUDI NA E-MAIL:

tehn.info@fragmat.si

Hidroizolacije // Bitumenske emulzije

Bitumenske emulzije se uporabljajo pri asfaltiranju cest in parkirišč, saj zagotavljajo boljši oprijem asfaltnega sloja s podlago.

Izdelki

BITUMENSKA EMULZIJA HB 40 K

Kationski bitumenski emulziji HB 40K se uporablja za predhodni kontaktni pobrizg pred vročim asfaltiranjem kot vezivni sloj med nosilnim in obrabnim slojem asfalta. Izdelek se vgrajuje z brizganjem. Izdelek je v skladu s SIST EN 13808 in s SIST 1036.

BITUMENSKA EMULZIJA HB 40 K W

Kationska bitumesnka emulzija HB 40K (W) se uporablja za predhodni kontaktni pobrizg pred vročim asfaltiranjem kot vezivni sloj med nosilnim in obrabnim slojem asfalta. Izdelek se vgrajuje z brizganjem. Zaradi prirejenih lastnosti se lahko uporablja tudi v hladnejšem letnem času, ko nastopijo zunanje temperature blizu 0° C. Izdelek je v skladu s SIST EN 13808 … Continued

BITUMENSKA EMULZIJA HB 60 K-PM

Kationska bitumenska polimernaemulzija HB 60 K-PM se uporablja za predhodni kontaktni pobrizg pred vročim asfaltiranjem kot vezivni sloj med nosilnim in obrabnim slojem asfalta. Izdelek se vgrajuje z brizganjem. Kationska bitumenska polimerna emulzija je disperzni sistem z vsebnostjo iz polimer (SBS) modificiranega bitumna. Izdelek je v skladu s SIST EN 13808 in s SIST 1036.
Nazaj
    Naprej