Tehnična podpora

Kontaktirajte nas in odgovorili bomo na vaša vprašanja.

POTREBUJETE POMOČ STROKOVNJAKA?

PROJEKTANTI/ ARHITEKTI/ APLIKATIVNE REŠITVE

+386 (0)41 544 610 janez.straziscar@fragmat.si

VAŠA VPRAŠANJA LAHKO POŠLJETE TUDI NA E-MAIL:

tehn.info@fragmat.si

Embalaža in tehnični izdelki // Tehnični izdelki

Specifične karakteristike ekspandiranega polistirena (EPS) in ekspandiranega polipropilena (EPP) ponujajo številne možnosti izdelave izdelkov za različne industrijske panoge. Skupaj z našimi partnerji razvijamo rešitve, ki se odlično izkažejo pri avtomobilski opremi in izdelkih za karavaning, v gradbeništvu, kot tudi pri sistemih ogrevanja, prezračevanja in hlajenja.

Izdelki za avtomobilsko industrijo

Odlična absorbcija energije in popolne prilagoditve obliki ter prostoru vozila omogočajo uporabo v odbijačih, sedežih, vzglavnikih, naslonih za roke, stebričkih, tleh, prtljažnikih in podobno. Pomembna prednost je tudi lahkotnost materiala, ki znižuje težo vozila.

Izdelki za ogrevanje, prezračevanje in hlajenje (HVAC)

Toplotna izolativnost in lastnosti kot so nizka teža, trdnost izdelka in zvočna izolativnost omogočajo zaščito ventilov, toplotnih izmenjevalcev, črpalk, kotlovniških sestavov in drugih rešitev HVAC industrije.

Izdelki za gradbeništvo

Odlične izolativne in mehanske lastnosti ter enostavna obdelava in oblikovanje so ključne prednosti pred ostalimi izolacijskim materiali v gradbeništvu.

Izdelki za karavaning

Toplotna izolativnost in popolna prilagoditev obliki ter prostoru vozila omogočajo uporabo materiala pri različnih aplikacijah v karavaningu.